Alumni Chapters: TU Delft ontmoet meer en meer haar alumni

TU Delft heeft een steeds internationalere rol in de universitaire wereld. Zo’n 1/3de van de masterstudenten komt niet uit Nederland en ook onze alumni vinden we terug over de hele wereld. Het afgelopen jaar heeft de TU Delft de contacten met de buitenlandse alumni aangehaald door het organiseren van internationale TU Delft Alumni Chapters. Een aantal vrijwilligers heeft het op zich genomen om minimaal twee keer per jaar een activiteit te organiseren voor alumni in de betreffende stad of land.
In 2013 hebben we op maar liefst 15 verschillende locaties over de hele wereld alumni ontmoet. En ook in 2014 heeft al weer een aantal events plaats gevonden.

In Mexico was er voor het eerst een alumnibijeenkomst, georganiseerd door een student-ambassadeur. 25 Alumni uit Mexico City en van ver daarbuiten elkaar ontmoet, één alumnus reisde zelfs duizend kilometer!
Eind januari vond in Boston een alumninetwerkreceptie plaats en het TU Delft Alumni Chapter Londen organiseerde een zeer goed bezochte nieuwjaarsreceptie.

Woont u in het buitenland en bent u geïnteresseerd om een TU Delft Alumni Chapter te starten?
Neem dan contact op het alumnibureau.