Goede Vrienden Diner

Het door het Universiteitsfonds georganiseerde Goede Vrienden Diner op 6 november begon met een verrassing: het quantum technology onderzoek van Leo Kouwenhoven kreeg de icoonstatus. Dit werd live getoond in een verbinding met ‘De Wereld Draait Door’. Het diner vond plaats in de Maquettehal van de faculteit Bouwkunde. Voorzitter van het UfD Michael Wisbrun sprak over de toekomst van het UfD en de samenwerking met de TU Delft: Connect with Excellence.
Rector Karel Luyben belichtte een aantal opzienbarende onderzoeken en professor Eric Meijer, hoogleraar software engineering en ondernemer in Silicon Valley, gaf zijn inspirerende visie op de rol van ‘gevers’ bij onderzoek en onderwijs. Tim Jonathan van het studententeam ‘Pret-à-Lôger’ ten slotte, vertelde over hun prijswinnende project om bestaande rijtjeswoningen in Nederland energieneutraal en toekomstbestendig te maken.
Bij het diner waren bijna honderd alumni aanwezig die zeer waardevol zijn voor de TU Delft.
Wilt u volgend jaar ook aanwezig zijn bij dit diner, word dan vriend van de TU Delft op universiteitsfonds.tudelft.nl.