Help een student, word mentor

Bij de faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI) loopt sinds 18 november een vijf maanden durende pilot waarbij alumni mentor kunnen worden van huidige master studenten. Alumni leveren daarmee een belangrijke bijdrage aan de carrièreoriëntatie van studenten door hun kennis, ervaring en netwerk te delen met een nieuwe generatie studenten.
Voor de studenten is dit zeer nuttig, omdat zij op een andere manier over hun carrière na gaan denken en met iemand spreken die hier ervaring mee heeft. Zo zijn ze beter voorbereid op hun werkende leven en kunnen daardoor misschien wel succesvoller hun studie afronden.
Voor alumni is het ook leuk om een student te mentoren. U kunt studenten echt helpen, een netwerk met jong talent opbouwen, u laten inspireren door deze nieuwe generatie en zo te weten komen wat er onder studenten speelt.

Bent u alumnus van de faculteit EWI en wilt u een student helpen bij zijn/haar carrièreoriëntatie?
Meld u zich dan nu aan als mentor via: dwillo.nl/EEMCS_TUD