Young Alumni Career Week

In maart 2015 vindt voor de derde keer de Young Alumni Career Week plaats. Alumni die maximaal vijf jaar geleden afgestudeerd zijn, kunnen dan diverse workshops volgen om hun loopbaan vorm te geven.
Twijfelt u of uw baan nu wel echt iets voor u is, dan is de workshop ‘Stay or Go’ misschien nuttig voor u. U kunt tot de conclusie komen dat u uw werk anders moet inrichten (zie de workshop ‘Job Crafting’) of dat u op zoek moet naar ander werk (zie de workshop ‘Netwerken’ of ‘How to apply for the job’).

Denkt u erover om een eigen bedrijf te beginnen? Volg dan de workshop ‘Mind your own business’.
Op de activiteitenkalender vindt u hierover meer informatie, alumni met maximaal vijf jaar werkervaring ontvangen een uitnodiging per e-mail.
De workshops worden gegeven bij het TU Delft Career Centre, van 18.00 tot 21.00 uur, inclusief een hapje en een drankje. Kosten zijn 35 euro per workshop en aanmelden kan via de alumniportal.tudelft.nl. Er is plek voor maximaal tien alumni per workshop.